OTKRIVENI SVI DETALJI AFERE KOJA JE ZGROZILA JAVNOST: Dragana i Edis na stubu SRAMA  a razlog je OVAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENI SVI DETALJI AFERE KOJA JE ZGROZILA JAVNOST: Dragana i Edis na stubu SRAMA a razlog je OVAJ!

Ko pije a ko plaća?!

Tokom razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, zadrugar Marko Đedović dotakao se i šokantnog odnosa Dragane Mitar i Edisa Fetića.

Kako je već poznato, Edis je iza sebe ostavio suprugu Zilhu i troje dece i odlučio da sa Draganom uplovi u ljubavnu romansu. Međutim, kada su zadrugari saznali da je Fetić pred ulazak na velelepno imanje kupio Instagram profil sa desetinom hiljada pratilaca.

Đedović se takođe dotakao i Edisove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodne afere sa pevačicom Katarinom Živković tokom razgovora.

- Ja sam sa Draganom jako dobar napolju, ja joj nisam okrenuo leđa, ali ću realno komentarisati. To je vrlo komplikovana situacija, od trenutka od kada sam saznao da je Edo kupio Instagram profil sa 19 hiljada pratilaca pred ulazak u rijaliti, shvatiop sam da njemu popularnost treba. On svojim sumnjama usmerenim ka njemu i Katarini Živković pokazuje da je neko ko želi da bude prisutan na našoj estradi, kao Nataša Radan muška. Mislim da su jako neiskreni, oboje, ali više verujem Dragani, on više laže. On meni kada priča, tu su priče kao da nisu jedno pored drugog prošli u životu, kao Ermina i Bane Čolak što su se dogovorili. Mislim da neće biti ništa između njih, Dragana je više zaljubljena i prelazi preko nekih stvari upravo zbog te zaljubljenosti. On je jedne večeri rekao groznu rečenicu, da je on ovde došao zbog s*ksa i da uzme novac i da ide kući, posle toga se vadio da nije tako mislio. Ja u to ne mogu da veruje, da ljudi u 40 godina tako nešto izgovore, a pritom ni u afektivnom stanju - ispričao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.