OTKRIVEN RAZLOG: Maja Berović bila u bolnici tri puta za nedelju dana, evo i ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN RAZLOG: Maja Berović bila u bolnici tri puta za nedelju dana, evo i ZAŠTO

Pevačica je otkrila o čemu se radi.

Nakon što je u javnosti objavljena vest da je pevačica Maja Berović na privatnoj klinici u inostranstvu provela skoro četiri dana, odlučlila je da se oglasi.

ZAGRLJENI! Usred priča oko RAZVODA Darka i Ane, Lazić uslikan sa ovom pevačicom (FOTO)

Kako je Maja rekla, nema senzacije u boravku u toj zdravstvenoj ustanovi i da je isti odavno planiran. Naime, posle sjajne sezone nastupa i novogodišnjih praznika isplanirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kraću pauzu kako bi se posvetila suprugu, austrijskom biznismenu Alenu Dragosavu koji je zapravio bio pacijent ove bolnice u kojoj je viđena i popularna pevačica.

- Nemojte da se brinete, sve je u najboljem redu. Napravila sam pauzu od dve nedelje kako bih se posvetila Alenu koji je otišao na operaciju krajnika, pa sam svaki slobodan trenutka koristila kako bih bila uz njega u bolnici. Šalim se kako smo imali mali medicniski medeni mesec, non-stop zajedno u jednoj sobi (smeh). Operacija je prošla u najboljem redu, moj dragi se odlično oseća! Porodica je stub svega, te sam tako odlučila da budem uz svog supruga stalno, prijatelji su se šalili sa mnom da je trebalo da budem u uniformi medicinske sestre i ubrzam mu oporavak  - rekla je Maja za “Blic”.

ZGRAŽAVALA SAM SE KAD GA ČUJEM: Ana Kokić POPLJUVALA hit čuvenog SRPSKOG pevača (FOTO) (VIDEO)

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jan 17, 2018 at 2:58am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.