OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE STEFAN OSTAVIO IVANU! Priznao šta mu smeta, pa se oglasio jakom porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 09:56

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE STEFAN OSTAVIO IVANU! Priznao šta mu smeta, pa se oglasio jakom porukom

Preko nekih stvari ne može da pređe.

Nakon što je Stefan Karić odlučio da stavi tačku na emotivnu vezu započetu pred milionskim auditorijumom u ''Zadruzi 3'' sa Ivanom Šopić, on ne prestaje da objavljuje tvitove koji se odnose upravo na njih dvoje.

"Bora i Jelena su se VIŠE PUTA VIDELI, mene niko nije pozvao!" Milica otkrila šta joj dečko radi IZA LEĐA

Stefan je istakao da je saznao određene stvari o Ivaninoj prošlosti koje mu se nisu dopale, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon čega je shvatio da su njih dvoje dva različita sveta, a sad je na Tviteru objavio poruku sledeće sadržine:

Nekim recima nije bilo sudjeno da ih izgovorim. Ostale su mi u očima...

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Jul 15, 2020 at 3:00pm PDT

- Nekad sve znaš i sve ti je jasno, samo se praviš budala da vidiš dokle to ide - poručio je Karić putem svog naloga na Tviteru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.