OTKRIVEN IDENTITET! Objavljena SLIKA LICA repera - broji VIŠEMILIONSKE PREGLEDE na Jutjubu, a KO JE ON?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN IDENTITET! Objavljena SLIKA LICA repera - broji VIŠEMILIONSKE PREGLEDE na Jutjubu, a KO JE ON?

Jeste li znali?

Jelena Krunić, bivša rijaliti učesnica, infuenserka i nedavno se požalila na svom Insagram profilu, jer se našla u jako neprijatnoj situaciji.

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on Jan 30, 2020 at 9:50am PST

Radi se o tome da je Krunićka na svom profilu okačila fotografiju sa starim prijateljem, koji je pokušavao da se probije i tražio joj je davno da ga reklamira, te mu je ona kako ona kaže, bila tu i našla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu se, i od tada nije čula za njega, sve do skoro, kada ju je nazvao bliski prijatelj, da kaže da skloni tu fotografiju, jer je navodno tom momku uništila "fazon", što je nju dodatno razbesnelo, jer je nije on sam zvao, nego preko posrednika.

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on Oct 24, 2019 at 11:02am PDT

Na fotografiji je David Ljubenović, poznatiji kao Devito, na Jutjubu "Devito anonimo", producent i reper, koji je stekao svoju popularnost čudnim imidžom, a to je maska. On nije želeo da pokaže svoje lice, te je u svakom spotu, koji broji više miliona pregleda na Jutjubu, nosio maske.

Kao što je i pomenula, Jelena nije skinula fotografiju, već izrevoltirana, što je on nije pozvao i zamolio da skloni fotografiju sa njegovim licem, ponovo postavila istu na svoj Instagram stori.

- David Ljubenović iliti Devitoanonimo, pa de si Ljubenoviću? - napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.