OTKRIO TAJNU NA ŠABANOVOM GROBU: Pevačev bubnjar ISPRIČAO ISTINU o Šabanovom vanbračnom sinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIO TAJNU NA ŠABANOVOM GROBU: Pevačev bubnjar ISPRIČAO ISTINU o Šabanovom vanbračnom sinu

Velikan narodne muzike ispraćen na večni počinak.

Šaban Šaulić sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Brojni prijatelji, rodbina, kolege, pa građani, okupili su se da ga isprate na večni počinak.

Bubnjar Šabana Šaulića, Saša Imetović Bata koji je bio upućen u odnos preminulog pevača i njegovog vanbračnog sina otkrio je nešto što je javnosti bilo manje poznato:

- Lično znam da je Šaban Šaulić davao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 500 evra mesečno Robertu Šauliću ranije, šta je posle bilo ne znam. Deluje mi kao da nešto nije u redu sa njim, otac ga je ispoštovao dok je bio živ. On živi u Zrenjaninu i njega čuva neka baba. Ko je ta žena ne znam... Znam samo da Šaban i on jako liče - rekao je Šabanov bubnjar iz mlađih dana za Espreso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.