OTKRIO COBETOVU TAJNU! Bora pošizeo jer ga je ovaj OGOVARAO: Evo ŠTA zapravo OSEĆA prema Marijani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIO COBETOVU TAJNU! Bora pošizeo jer ga je ovaj OGOVARAO: Evo ŠTA zapravo OSEĆA prema Marijani!

Neće da ćuti!

Odlukom glasova publike prethodne noći, publika je odlučila da Belu Kuću zauvek napusti Slobodan Batjarević Cobe koji je ovaj šou obeležio aferom koja je uzdrmala javnost. On se vratio svojoj porodici koja mu je, kako je tvrdio, najviše nedostajala tokom učešća. Iako ovakav rezultat niko nije očekivao, on je u studiju ostavio pismo u kojem je naglasio da će maneken Tomislav Panić biti novi vođa.

OPEVANA NJIHOVA LJUBAV: Dok svi čekaju Slobin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novi hit - ŠOK! Ovo je pesma POSVEĆENA Luni! PREDIVNO!

DEKOLTE UBICA Teodora Džehverović isturila VRELE BUJNE GRUDI, nastao HAOS! Onda ih SAKRILA - evo zašto

OVO ĆE BITI NEDELJA PUNA ALKOHOLA? Cobe postavio NJEGA za Vođu - očekuju nas piće i žurke! Op, op!

Među zadrugarima se moglo osetiti kako nisu oduševljeni zbog novonastale situacije, a posebno Bora Santana koji je od ostalih ukućana čuo da je on to namerno uradio, jer je znao da on kod novog vođe neće biti privilegovan i da će u krajnjem slučaju dobiti samo minimalan budžet.

Takmičar je u naletu besa izgovorio mnogo pogrdnih reči na njegov račun, a između ostalog, otkrio je i šta je Cobe zapravo rekao o Marijani Zonjić sa kojom su ga povezivali zbog sumnje da gaji osećanja prema njoj.

- Što bre ne kažeš šta je pričao o njoj. Reci sad, kad si ionako čuo da te je ogovarao. - nagovarao ga je Lepi Mića da progovori.

- Nemam šta da kažem osim da je rekao da je lepa, eto to je rekao. Ništa drugo. Ali moje mišljenje je da je on potpuno odlepio za njom. - rekao je Santana.

POSLE JE*ANJA NEMA KAJANJA! Nataša pretila Lazaru: ZUBE ću ti IZBITI majmune... GURALA ga! (VIDEO)

ZREO ZA LEČENJE? Nataša očajna zbog Lazarevih laži: SMUČIO mi se... PATOLOŠKI LAŽOV! (VIDEO)

- On je za Marijanom pukao kao oblanda, a tu se ljigaviše, kao pozdravlja porodicu. Se*e mi se od toga. A onda Zorka i Mića ne valjaju. - potvrdila je Zorica

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.