OTKAZ HIRURGU KOJI JOJ JE OVO URADIO, ODMAH! Fanovi zgroženi plastičnim izgledom popularne pevačice: A bila je divna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKAZ HIRURGU KOJI JOJ JE OVO URADIO, ODMAH! Fanovi zgroženi plastičnim izgledom popularne pevačice: "A bila je divna..."

Nije to to trebalo.

Proslavila se kao članica benda Girls Aloud, a od 2009. gradi uspešnu solo karijeru. Šeril En Tvidi (35), poznatija samo kao Šeril, posle razvoda od engleskog fudbalera Ešlija Kola (37) i francuskog ugostitelja Žan-Bernarda Fernandez-Versinija (38), dobila je dete s pevačem Lijamom Pejnom (25), ali ni ta ljubav nije potrajala.

MARINKOVIĆU POZLILO: Irma mu namerno prenela UZNEMIRUJUĆE informacije o rođenoj SESTRI!

A kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi što pre zaboravila na privatne probleme, Šeril se, logično, "bacila" na posao. Tako se ovih dana vratila na scenu posle jednoipogodišnje pauze, koju je uzela posle rođenja sad već 20-omesečnog sina Bera Greja.

A kad se pojavila u TV emisiji "We Are Most Amused and Amazed", obožavaoci su ostali u šoku zbog njenog plastičnog izgleda.

- Šta joj se dogodilo s licem? Kakvi su to obrazi, gornja usna uopšte joj se ne miče, a tek te "mačka" oči! Bila je tako lepa, predivna, božanstvena i prirodna mlada žena! Botoks ju je potpuno uništio! Estetskom hirurgu koji joj je ovo uradio treba dati otkaz, odmah! - komentirali su zgroženi fanovi.

Pevačica je dan kasnije pokušala da se opravda kako je izgledala "ispijeno i malo drugačije zbog nedostatka sna", ali retki su joj poverovali.

TUGA Da, nosim CRNINU! Niste znali? U žalosti sam. Zadrugarku zatekli na ulici, usledilo ŠOK PRIZNANJE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.