OTKAČILA SAM GA! Tara doživela JAVNO RAZOČARANJE, odnos je ipak PUKAO - Više nismo... ZAPENILA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 19:10

"OTKAČILA SAM GA!" Tara doživela JAVNO RAZOČARANJE, odnos je ipak PUKAO - Više nismo... ZAPENILA (VIDEO)

Rešila da stavi tačku

Tara Simov, otkako je diskvalifikovana iz "Zadruge", uživa na slobodi.

Imala je problem gde će da se skući, a sada je našla smeštaj i boravi kod drugarice. Kada je izašla, Tara je videla da su joj mnogi prijatelji okrenuli leđa, a jedan od njih je i Stefan Kandić Kendi.

A post shared by Stefan S. Kandić ▫️ (@thecandyo)

Kendi ju je, kako Tara kaže, prozivao za vreme njenog boravka u rijalitiju, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veze sa oženjenim Nenadom Aleksićem Ša.

Na taj račun bivša zadrugarka se našalila i rekla drugom prijatelju, koji je trenutno sa njom, kako liči na Stefana.

Pogledajte rezultate

- Ličiš mi na jednog mog bivšeg druga, ali me je ispljuvao u nekoj emisiji, pa sam ga otkačila. Isto i pričaš kao on! Isti si Kendi, ali j*biga, više nismo drugari - rekla je Simova i time jasno stavila do znanja da je na taj odnos stavila tačku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TARA SIMOV NAŠLA POSAO! Izašla iz rijalitija, nije imala da kupi kiflu, a evo koji je posao i KOLIKU MESEČNU PLATU JE DOBILA

Izvor: Blic, 11.Maj.2021, 07:17

Bivša učesnica "Zadruge", Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija, a starleta će morati da plati kaznu produkciji u visini od 50.000 evra. Završila je naa ulici, bez pomoći porodice Nenada Aleksića Ša, bez honorara i finansija. Ipak, kako saznajemo, uspela je da se snađe i dobije posao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.