OTIŠLA! Luna Đogani nakon svađe, presekla! Uz jecaj NAPUSTILA ZADRUGARE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠLA! Luna Đogani nakon svađe, presekla! Uz jecaj NAPUSTILA ZADRUGARE! (VIDEO)

"Svi hoće da vide kako ovde trunem..."

Mlada blogerka Luna Đogani naišla je na osude mnogih ukućana zbog sinoćnih dešavanja koja su poremetila njeno učešće u "Zadruzi". Naime, Sloba Radanović bio je gost na žurci, što je u njoj ponovo probudilo emocije.

U toku noći, voditelj Milan Milošević posetio je Belu kuću kako bi emisija ,"Pitanja gledalaca" mogla da počne, a već na samom početku je upitao Lunu kako je pregurala noć.

Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultate

Miljana Kulić ju je žestoko napala zbog toga što nastavlja da ponižava sebe dok milionski auditorijum gleda njene suze, a Đoganijeva je zbog toga briznula u plač i napustila emisiju.

- A, vidi kako sam tužna, zašto mi ovo radi? Zašto svi hoće da me vide kako trunem ovde? - pitala se Luna dok ju je Zerina Tešila.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku

DOVOĐENJE DEVOJAKA U STAN?! Lukas otkrio detalj iz INTIMNOG života i iznenadio sve! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.