OTEŽANO DISANJE bilo jasan znak: Ana Bekuta rešila ogroman problem zahvaljujući Mrki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 11:02

OTEŽANO DISANJE bilo jasan znak: Ana Bekuta rešila ogroman problem zahvaljujući Mrki!

"Patila sam zbog toga..."

Ana Bekuta primetno je smršala i time zaintrigirala mnoge žene, a sada je otkrila svoju tajnu za vitku liniju.

Pevačica je dala odgovor na to pitanje koje sve interesuje, otkrivši pritom i sve ostale detalje transformacije koja bez snažne motivacije ne bi bila moguća.

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Petog februara ove godine, eto pamtim i datum, rešila sam da se uhvatim u koštac sa kilogramima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - u najvećoj meri, iz zdravstvenih razloga. Primetila sam da teže dišem, da me guše kilogrami - ispričala je Ana koja je pre dijete imala povišen holesterol i hipertenziju.

- Radovalo me je to što publika meni nije zamerala višak. A ja nisam patila zbog toga, prosto nisam imala ni vremena da se na taj način obraćam sebi u ogledalu jer bilo je mnogo posla - istakla je Bekuta koja je poručila da joj ni porodica nije sugerisala da treba da oslabi jer je ona "svojim najbližima uvek lepa".

Njen partner Milutin Mrkonjić, odigrao je važnu ulogu u celoj priči i bio joj je podrška sve vreme.

- Milutin je pre mene oslabio i on je zapravo, jednim delom, bio moj motiv. Razmišljala sam: “Kad može on, mogu i ja". Njegov način bio je da prepolovi porcije - naglasila je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.