OTAC NEĆE NI DA ČUJE ZA NJU ZBOG AFERE SA ŠARIĆEM! Iva se slomila pa sve priznala: Krivo mi je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2020, 00:50

OTAC NEĆE NI DA ČUJE ZA NJU ZBOG AFERE SA ŠARIĆEM! Iva se slomila pa sve priznala: "Krivo mi je..."

Otvorila dušu!

Večeras je Milan Milošević ugostio dve pobednice rijaliti programa Zadruga u emisiji "Narod pita". Luna Đogani i Iva Grgurić progovorile su o temama koje zanimaju javnost, a gledaoci su se javljali uživo u program kako bi prokomentarisali njihovo ponašanje u rijalitiju i postavili im neko pitanje.

Iva je otvorila večeras dušu i priznala da se nije čula sa ocem, iako je imala kontakt sa maćehom Antonijom, a onda je opisala kako se sve desilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Čula sam se sa braćom i sestrom, tu je bila i moja maćeha i moj otac. Direktno sa njim nisam, to mi je krivo... Imala sam potrebu da se čujem sa njim, on je meni najbitniji pored moje majke. Ne ide, ta očinska ljubav i ta muška ljubav mi je bila najpotrebnija. Kada sam bila na video pozivu, rekla sam Antoniji, maćehi da ga pozdravi i da ga mnogo volim. Mislim da je njega pogodilo ovo sve, kao i mnogi ljudi, koje je dotuklo i koje si plakali, tako da ja njega potpuno razumem. Jedva čekam da ga vidim i da odem u Osijek. On je teška osoba, mi nismo imali toliku jaku povezanost, ja sam imala dva meseca kada su se razveli. Ja baš, baš bliske roditelje nisam imala, ali se nadam da će nakon ovoga naši odnosi biti sve češći - kaže Iva i ističe da njen otac nije bio upućen u njene greške iz prošlosti, za šta je prvi put čuo na televiziji.

- On nije, to je njega šokiralo, jer on nije baš zbog toga... Ali mama jeste znala, i onda verujem da je to njemu bio šok, ali svi to trebaju prihvatiti, ja sam to prihvatila kao poruku. Ja sam to i rekla u "Zadruzi", da mladim devojkama, ženskim osobama, iako ima muških, da prosto ne skrenu tim putem, da idu i trnovitijim putem, ali će svakako bolje proći. Da im ne bude to prioritet, to je sve potrošno, a ono sve što je opipljivo, je pravo u nama.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.