OSVETA ZBOG BIVŠE - Matora se obrušila na Filipa Cara ONO sa Sanjom... On odmah skočio, pa se pravdao

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 18:42

OSVETA ZBOG BIVŠE - Matora se obrušila na Filipa Cara "ONO sa Sanjom..." On odmah skočio, pa se pravdao

Nije ga štedela!

Upravo se u Beloj kući održava raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Jovane Tomić Matore.

- Mali za Filipa, jer je neko ko je meni i Žani bio od najsrčanijih, ali te je situacija sa Minom poremetila i bio si aktivan, a sada spavaš i ne viđam te i odnos nam se najviše promenio i ono sa Sanjom mi je zasmetalo! Mi se nismo družili, ali me je to zabolelo i tada se sve promenilo, a ti i Mina ste isti, i tu neću da se mešam! - rekla je Matora. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja mislim da ne trebaš da mi zameraš, ali i možeš jer se ništa nije desilo i mislim da sam ispao korektan - rekao je Car.

- Ja smatram da zarad neke igre izgubiš drugara, nije lepo i opet kažem da si srčan, ali neke stvari ja na tvom mestu ne bih radila - dodala je Matora.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.