OŠURILA PO VODITELJU: Doktorka Darija Kisić Tepavčić, UŽIVO u emisiji, ISPRESKAKALA Čukanovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 12:47

OŠURILA PO VODITELJU: Doktorka Darija Kisić Tepavčić, UŽIVO u emisiji, ISPRESKAKALA Čukanovića!

"To su mere koje su i te kako efikasne i koje spasavaju živote."

Dr Darija Kisić Tepavčić, članica Kriznog štaba i ministarka, gostujući u jutarnjem programu TV Prve, još jednom istakla koliko je u borbi protiv koronavirusa važno da svi nosimo zaštitne maske, pa je kritikovala voditelja Filipa Čukanovića što ne nosi masku u emisiji.

- Prošlo je više od osam meseci otkako je virus u našoj populaciji, a mi iznova i iznova pričamo jedne te iste stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad je u pitanju prevencija. To su mere koje su i te kako efikasne i koje spasavaju živote. Više smo puta rekli da svi koristimo maske. Evo i vi sad, Filipe, ne nosite masku - rekla je Kisić Tepavčević.

Na to je Čukanović rekao da se "nalaze na distanci", ali je ministrarka bila izričita.

- Jesmo na distanci, ali trebalo bi svi u svakom momentu da nosimo i da se ponašamo kao da smo potencijalni rezervoari - dodala je ona.

Čukanović je nakon toga upitao da li je u redu da, kada su dve osobe na distanci, jedna nosi masku, a druga ne, što su, kako je rekao, epidemiolozi govorili do sada.

- Znate šta, zna se kakva je mogućnost prenose kada dve osobe nose maske, kada nosi samo jedna ili nijedna. U svakom slučaju zdrav razum vam govori da je mnogo manja verovatnoća da se virus ne prenese ukoliko obe osobe nose masku - istakla je ona.

Ona je na kraju rekla da je suština ukoliko svi nosimo maske, ukoliko se nalazimo na bezbednoj distanci - nijedna druga mera ne bi bila potrebna.

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Snimak je PRESTRAVIO ceo internet (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.