OSTAVILA MUŽA I TROJE DECE ZBOG NJEGA! Najlepša žena Holivuda uhvaćena PRVI PUT sa novim dečkom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 12:10

OSTAVILA MUŽA I TROJE DECE ZBOG NJEGA! Najlepša žena Holivuda uhvaćena PRVI PUT sa novim dečkom! (FOTO)

Više se ne kriju.

 Američka glumica i manekenka Megan Foks (34) je konačno potvrdila vezu sa reperom i glumcem Ričardom Kolsonom Bejkerom (30) poznatijim kao Mašin Gan Keli.

 Naime, 34-godišnja zvezda je u ponedeljak uslikana dok je sa reperom izlazila iz „Furley’s“ bara u Los Anđelesu.

MGK and Megan Fox are dating?👀🔥 . . #machinegunkelly #machinegunkellyczech #mgk #mgkczech #colsonbaker #hoteldiablo #hoteldiablotour #tattooedguys #followme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #colsonbakerfans #est19xx #est4life #estfam #teammgk #kells #mgkfans #mgkfan #ticketstomydownfall #meganfox #bloodyvalentine

A post shared by 🇨🇿 OFFICIAL CZECH FANPAGE 🇨🇿 (@officialmgkczech) on Jun 16, 2020 at 2:04am PDT

Zaljubljeni par je prvo uslikan dok su se držali za ruke i išli ka automobilu, a zatim su se poljubili i otišli u nepoznatom pravcu.

Megan je bila u opuštenom izdanju i pank odevnoj kombinaciji. Nosila je crne farmerke, crnu majicu sa natpisom i bele patike. Dugu kosu je uvila u talase i imala je blagu, dnevnu šminku. U ruci je nosila crnu kožnu jaknu, dok je na leđima imala ogroman crni ranac.

 Naime, oni su nedavno počeli sve više da se druže zbog svojih rasporeda i zajedničkih snimanja. Prvo su bili prijatelji, a onda se njihov odnos razvio u ljubav.

Da podsetimo, Megan i Brajan poslednjih nekoliko godina su imali česte krize u braku. Rastajali su se i mirili, čak su jednom i podneli zahtev za razvod, ali je tada Megan po treći put ostala u drugom stanju, pa su sebi dali još jednu šansu.

Megan je takođe deo spota Mašin Gan Kelija "Bloody Valentine", uz koji su i počele da kruže priče da su više od prijatelja i da je hemija među njima toliko očigledna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.