OSTAVILA IH U PRAŠINI! Konstrakta pokazala MOĆ na sceni, ali i ovde - vrtoglava brojka OBJAŠNJAVA SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2022, 23:49

OSTAVILA IH U PRAŠINI! Konstrakta pokazala MOĆ na sceni, ali i ovde - vrtoglava brojka OBJAŠNJAVA SVE

Niko ne može da joj priđe!

Večeras od 21 sat je počelo drugo polufinalno veče najpopularnijeg muzičkog takmičenja u Evropi, a predstavnici 18 zemalja, među kojima je i Srbija, daće sve od sebe da večeras na sceni velelepne torinske dvorane Palo Olimpiko osvoje simaptije publike.

Umetnica je nastupila pod rednim brojem 3, a nakon spektakla na bini i gromoglasnog aplauza publike u hali u Torinu, svi hrvastki mediji imali su samo reči hvale za Konstraktu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Njen uspeh pokazuju i brojke na muzičkoj platformi "Jutjub", gde je Konstrakta do sada sakupila već preko 200.000 prikaza, a ova brojka ne prestaje vrtoglavo da raste, dok se ostali predstavnici vrte oko izuzetno manje brojke od oko 5.000 prikaza do oko 30.000 prikaza.

Ovo je još jedan dokaz da je naša predstavnica, koja se plasirala u finale "Evrovizije", napravila potpunu pometnju na najpopularnijem muzičkom takmičenju i značajno odskočila od svih ostalih izvođača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.