OSTAJE BEZ 50.000 EVRA?! Isplivalo sve o reperovom HONORARU: Ivana mu sprema OSVETU zbog PRELJUBE I UVREDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 23:09

OSTAJE BEZ 50.000 EVRA?! Isplivalo sve o reperovom HONORARU: Ivana mu sprema OSVETU zbog PRELJUBE I UVREDA

Već je angažovala advokata?!

Nenad Aleksić Ša navodno će ostati bez polovine honorara koji je zaradio u "Zadruzi" jer je ženu prevario sa Tarom Simov. Repera je supruga Ivana Aleksić ostavila zbog preljube, a tokom brakorazvodne parnice navodno će joj pripasti i 50.000 evra koje je muzičar zaradio u rijalitiju.

Ša je mesecima obećavao da će ispasti fer prema ženi koju je povredio, jer ga novac i imovina ne interesuju, a zatim je promenio priču i zapretio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će Ivanu ostaviti na ulici i bez dinara. Zbog toga je navodno rešila da ga tuži i uzme ono što joj po zakonu pripada.

- Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci pred kamerama Pinka zaraditi čak 100.000 evra. S obzirom na to da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice - objašnjava izvor blizak Nenadovoj ženi za "Hit".

Prema njegovim rečima, Ivana je već angažovala jednog poznatog advokata.

- U početku se nadala da će razvod biti sporazuma, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati i dogovoriti oko podele imovine. Međutim, kad je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska sa Vladimirom Tomovićem ostaviti na ulici, bez stana i salona, šokirala se. Posebno su je pogodile njegove uvrede i prozivke da je ispala smrad iako je on nju javno prevario i povredio. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe i tražila mu da pokrene tužbu za razvod - priča izvor i dodaje da neće odustati od svega što su zajedno stekli bez borbe:

- Planirala je da mu traži samo kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali ga je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto i novac je nisu zanimali. Posle svega što je Nenad izgovorio, predomislila se i odlučila da zahteva i polovinu novca koji zarađuje u "Zadruzi", odnosno 50.000 evra. Advokat joj rekao da će to sigurno dobiti na sudu - otkriva izvor.

Reper je nekoliko puta ponovio da nikad neće oprostiti Ivani što je postala bliska s Vladimirom Tomovićem.

- Neće dobiti ništa moje, ni stan, ni salon. Boli me k*rac za nju. Ni dinar joj neću dati jer je s mojim dušmaninom. Baš me briga šta će da radi, neka ide na ulicu. Neka je Vladimir izdržava. Prekršila je sve kodekse kad je ušla u priču s mojim neprijateljem - urlao je Nenad, a zatim se zabrinuo i za svoj novac.

- Ivana ima ovlašćenje na sve moje račune. Nisu to male pare. Garant ih troši sa ovim smradom. Sram je bilo. Više mi nije žao ni zbog čega šta sam joj uradio. Očigledno je nisam dobro poznavao.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.