OSMAN KARIĆ OTPISAO MISICU - Nakon susreta sa njenim ocem više NE PODRŽAVA Stefanovu vezu sa Jovanom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 16:35

OSMAN KARIĆ OTPISAO MISICU - Nakon susreta sa njenim ocem više NE PODRŽAVA Stefanovu vezu sa Jovanom?

Promenio je mišljenje?

Osman Karić veoma je aktivan na društvenim mrežama gde javno upućuje podršku svom sinu Stefanu Kariću koji trenutno boravi u "Zadruzi".

Danima unazad na njegovom profilu smo mogli da vidimo da podržava Stefanovu vezu sa Jovanom Ljubisavljević.

Dosta se spekulisalo u Beloj kući da je Jovanin otac protiv veze sa Karićem, ali je on to demantovao.

Međutim, Jovana i Karić su rešili pre par dana da raskinu, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga često se svađaju i ne uspevaju da nađu zajednički jezik.

Nakon njihovog javnog raskida sa Osmanovog profila uklonjene si sve fotografije i video klipovi koji su posvećeni Stefanovom učešću u rijalitiju.

Tom prilikom Osman je obrisao i zajednički video klip misice i njegovog sina. Da li to znači da je Osman prestao da podržava njihovu ljubav ili je neki drugi razlog brisanja objava, ostaje nam da sazanamo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.