OSMAKČIĆI NASTAVLJAJU SA MONSTRUOZNIM POTEZIMA: Nakon lažiranja smrti oca, OGLASIO SE Markov brat!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022, 13:31

OSMAKČIĆI NASTAVLJAJU SA MONSTRUOZNIM POTEZIMA: Nakon lažiranja smrti oca, OGLASIO SE Markov brat!

Bizarno.

Porodica Osmakčić od juče je u žiži javnosti i centru skandala, koji su sami napravili, kada je otac učesnika Zadruge, Marka, lažirao sopstvenu smrt ne bi li izvukao sina iz rijalitija u koji je samovoljno ušao.

Rođeni brat Marka Osmakčića, Mario, koji je takođe danima unazad bio "ožalošćen" zbog, kako su rekli, tragične smrti oca, sada se oglasio i uspeo da još više razbesni gledaoce rijalitija.

- Krv nije voda! - napisao je Mario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispod slike iz rijalitija Zadruga 5, kada je porodica Osmakčić došla Marku u posetu. Na slici se vidi i Franjo, Markov i Mariov otac, u crvenoj jakni.

Nakon toga, Mario je objavio fotografiju iz noćnog provoda, Marko ga je ljubio u čelo, a emotikoni u obliku srca nisu izostali.

U susretu braće posle nekoliko meseci ništa ne bi bilo šokantno da svi zajedno nisu uradili monstruoznu stvar, a voditelj Zadruge Milan Milošević je sinoć saopštio zadrugarima šta se desilo.

- Marko Osmakčić je napustio ''Zadrugu'' kao što svi znate, a razlog njegovoj izlaska jeste smrt njegovog oca Franja Osmakčića. Ipak, stvari su postale još bizarnije. Osmakčići su osmislili sve i iscenirli smrt kako bi ova devojka abortirala. Sve su iscenirali kako bi Viki donela odluku da abortira. Svet je zgrožen! - rekao je Milan, kog su zadrugari u neverici gledali, a Viktorija Mitrović koja nosi Markovo dete, počala je da jauče i plače.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.