OSEĆAM SE KAO G*OVNO! Đukić se PRAVDA, Kemezova ne reaguje a Kulićka ŽESTOKO brani Milicu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSEĆAM SE KAO G*OVNO! Đukić se PRAVDA, Kemezova ne reaguje a Kulićka ŽESTOKO brani Milicu! (VIDEO)

Svako svoju politiku vodi!

Nakon što je Milica Kemez istakla da ju je Filip Đukić povredio uplovivši u vezu sa Ivanom Šopić, on je imao potrebu da kaže da je on jedini krivac zbog njenog lošeg stanja, pa objasnio da je glavni razlog njihovor raskida to što im se nisu energije poklopile.

- Ja sam kriv jer nisam popričao o našoj vezi i našoj situaciji. Ja vas molim da se ne priča da je ona kriva, jer nije. Osećam se kao g*vno, hteo sam da popričam sa njom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mene više Milica ne zanima u tom smislu. Kada smo se pomirili drugi put, ona se meni svidela fizički, ali se energetski nismo poklopili - ispričao je Filip.

- Ti ako si htela da ga pitaš da li će on biti sa mnom, to si trebala nasamo da ga pitaš, a ne ispred mene. Ja ne želim da budem deo vaše priče - obratila se Šopićeva Milici.

- Nas dvoje apsolutno imamo svoju vezu, ne pričamo o tebi, ne spominjemo te. Želim da nas svi ostave na miru - odgovorila joj je drsko Šopićeva.

Marija i Miljana Kulić su žestoko osudile Filipov potez, a Marija je ove noći javno iskritikovala Đukića .

- On ovo radi svim ženama u rijalitiju. Filipe, ja sam rekla Milici da se ovo očekivalo od tebe, ali drugi put se poigrao sa njom. Neka objasnio razlog zašto joj se vratio. Očigledno se poigrao sa njom - osudila je Marija Kulić Filipa.

- Meni se u životu nije desilo da ovako nekoga povredim. Ja ne znam šta sada mogu da uradim da bi njoj bilo lakše. Ako neko ima savet da mi da ja ću ga rado usvojiti - istakao je Filip.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.