OPUSTILA SE! Ana Korać uživa u LUKSUZU a jedan detalj su SVI primetili (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 20:58

OPUSTILA SE! Ana Korać uživa u LUKSUZU a jedan detalj su SVI primetili (FOTO)

Ona zna kako da uživa...

Bivši ljubavni par Ana Korać i David Dragpojević svoju ljubavnu vezu su započeli još u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Kao bomba je odjeknula nedavno vest kada su Ana Korać i David Dragojević rešili da stave tačku na svoju vezu. Iako su se verili i mnogi su mislili da će uskoro stati na ludi kamen, njih dvoje su iznenada rešili da živote nastave odvojeno.

Posle burnog raskida Ana je odlučila da se posle veze maskimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posveti sebi i da se malo opusti.

Ona je odlučila da ode na večeru u jedan prestonički restoran gde se i fotografisala kako uživa u večeri, a svi su se zapitali sa kim je Ana otišla na večeru i ko je fotografisao.

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.