OPŠTI HAOS U ZADRUZI: Zadrugari POBESNELI, posle OVOG ŠOKA - Au, neki su krenuli da TRČE NA OGRADU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTI HAOS U ZADRUZI: Zadrugari POBESNELI, posle OVOG ŠOKA - Au, neki su krenuli da TRČE NA OGRADU!

(VIDEO)

S obzirom na to da u toku prethodne noći niko nije napustio najgledaniji rijaliti, svi ukućani imali su pravo da svojim glasom odluče ko će biti novi vođa. Svi su se složili da je Lepi MIća zaslužan da ponovo zavodi red u Zadruzi, pa je tako ponovo dobio čast da spava u hotelu i uživa u svojoj ulozi koja mu, po mišljenju mnogih i te kako pristaje.

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje budžet za ovu nedelju. Vođa će odlučiti ko će od vas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobiti najmanji, srednji i veliki, prema svom nahođenju i onako kako on misli da treba. Potrebno je da svako od vas kaže koliko je dobio - pisalo je u pismu Velikog šefa.

On je podelio budžete prema svom nahođenju, a Miljana Kulić i Tomislav Panić napravili su opštu pometnju, jer nisu bili zadovoljni Mićinom odlukom.

Pogledajte rezultate

- Ja se ne ljutim što si mi dao najmanji budžet, ali sam mislila da me voliš, a ljubav se pokazuje delima - pridikovala je Miljana.

- Ja ništa neću raditi i neću ti ni dati budžet sledeći put - bio je ljut Toma.

Zadrugari su se nakon svega okupili u dvorištu i nezadovoljno prebrojavali pare, a neki su od muke krenuli da trče i ka ogradi, sve je izgledalo kao da žele da napuste "Zadrugu".

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku ovog teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.