OPŠTA PANIKA NA ESTRADI! Goga Sekulić OTKRILA detalje bombaškog NAPADA na kuću Maje Berović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTA PANIKA NA ESTRADI! Goga Sekulić OTKRILA detalje bombaškog NAPADA na kuću Maje Berović!

Folkerka progovorila o svemu.

Kao bomba je odjeknula vest da je nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu u dvorište vila u kojoj, između ostalih živi Maja Berović i Jelena Karleuša.

Kako navodi "Srpski telegraf", na estradi nastala je opšta panika nakon što se pronela priča da je eksplodirala bomba u dvorištu njihovih koleginica. Goga Sekulić samo je jedna od javnih ličnosti koju je ovaj stravičan napad šokirao.

- Cela estrada priča da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bačena bomba na kuću Maje Berović. Sad svi pričaju svoju verziju priče ko je to i zašto mogao da uradi, ali činjenica je da su svi ostali šokirani i da je nastala panika među kolegama zbog toga - otkriva Sekulićeva i dodaje da je najvažnije što je sve prošlo samo na materijalnoj šteti.

- Koliko sam čula od kolega, Maja je dobro i to je najvažnije. Sve se drugo da popraviti, najvažnije je da niko nije povređen. Strašno je šta se dešava na estradi i kako pevači u današnje vreme nisu zaštićeni - završila je Goga.

Podsećanja radi, prve komšinice već dve godine nisu u dobrim odnosima nakon što je Maja izjavila da je Svetlana Ceca Ražnatović majka nacije, što joj je Jelena Karleuša silno zamerila.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.