OPORAVIO SE ZA 7 DANA: Muzička legenda pobedila KORONU, OVO mu je najviše pomoglo

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 17:39

OPORAVIO SE ZA 7 DANA: Muzička legenda pobedila KORONU, OVO mu je najviše pomoglo

Poštovao pravila karantina.

Gitarista grupe Duran Duran, Džon Tejlor, koga znamo tako reći kao jednog od vodećih muzičara u grupi pored Sajmona Le Bona, priznao je da je pre tri nedelje saznao da je pozitivna na koronavirus.

A post shared by Duran Duran (@duranduran) on Apr 2, 2020 at 9:07am PDT

Ipak, njegov organizam uspeo je da se izbori sa ovim virusom i zato je on iskoristio priliku da smiri ljude koji strahuju od ovog nevidljivog neprijatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Dragi prijatelji, moram da vam kažem da sam pre tri nedelje saznao da sam pozitivan na koronavirus. Iako sam u zrelim godinama, moram da priznam da se moj organizam nakon sedam dana oporavio od nečega što je ličilo na jači grip, a moram i da priznam da je boravak u karantinu tome znatno doprineo - rekao je gitarista i dodao:

- Želim da vam kažem da mi ovo možemo da pobedimo. Šaljem vam svima ljubav i nadam se da se uskoro vidimo - napisao je u svojoj objavi.

A post shared by Duran Duran (@duranduran) on Apr 5, 2020 at 4:26pm PDT

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.