OPLELA PO MILICI, A ONDA SE UMEŠAO I BORA: Izbio ŽESTOK SUKOB u Zadruzi - pljušte UVREDE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLELA PO MILICI, A ONDA SE UMEŠAO I BORA: Izbio ŽESTOK SUKOB u "Zadruzi" - pljušte UVREDE! (VIDEO)

Nisu birali reči!

Tenzije u Beloj kući se nisu spustile nakon "Izbora potrčka", a svoju svađu su nastavili i Marijana Zonjić i Bora Santana, koji su se u emisiji posvađali jer je Marijana osula paljbu po Milici Kemez, Santaninoj simpatiji.

Marijana je tada istakla da će reći sve šta je radio Bora sa zadrugarkama, a on je želeo da to ona iznese odmah.

- Ja ću da kažem kad budem htela - rekla je pevačica.

- Hoćeš da kažem ja ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tebe? Sa mojim drugom si se smuvala, ti ne znaš da poštuješ to. Normalan, slobodan, stariji - pričao je Bora.

- Ja nemam problem da kažem. Tebe boli jer sam te napravila budalom. Njega boli Rade. Imam svakakve poruke, da si mi govorio da me voliš - uzvratila je Marijana.

- Da li smo se ljubili nekada? - upitao je Santana.

- Ne, na blic samo - odgovorila je Marijana.

- Ona hoće da mi napravi neku priču bez ikakvog razloga. Moji je svi gotivili, onda došla ovde haos da napravi - pričao je Bora.

- Završio si sa mnom - istakla je Marijana.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "ONA JE ISFRUSTRIRANA" Vuk Mob odgovorio na prozivke Natalije Trik Fx! "Hvala joj što me je napravila" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.