OPLELA PO LUNI! Miljana Kulić NAPRAVILA LOM u STUDIJU, a onda... TEŠKE OPTUŽBE! Haos u najavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 04:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLELA PO LUNI! Miljana Kulić NAPRAVILA LOM u STUDIJU, a onda... TEŠKE OPTUŽBE! Haos u najavi!

Javna prozivka!

Večeras je otvaranje treće sezone rijalitija Zadruga, a novinari Srbije Danas se nalaze u Šimanovcima gde će večeras svi učesnici biti predstavljeni publici, nakon čega rijaliti zvanično i počinje. Sve vesti o ovome iz minuta u minut pratite ovde.

Miljana i Marija Kulić su se već posvađale u bekstejdžu jer Miljana ne sluša Marijine savete, a kada su ušle u studijo kod Dušice, Marija je rekla da je za nju bio veliki šok kada je čula da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pomirila sa Zolom.

- Nisam mogla da verujem, sve su mi lađe potonule, a nisam govorila tri dana - rekla je Marija, a onda se uključila i Miljana.

- Ja sam toliko lepa uživo, a kamera me izobliči. Neke devojke nisu lepe, a na televiziji izgledaju vrhunski, kao recimo. Luna Đogani koje nije lepa uopšte - rekla je Miljana.

Osvrnula se na vezu sa Zolom.

- Odnela sam mu njegove stvari i onda kada sam već otišla ostala sam četiri dana sa njim, bilo nam je lepo, ali sada sam u rijalitiju, videćemo, biće šta bude, šta nam je suđeno - rekla je Miljana.

Miljana je rekal i da je Saška Karan razočarala.

- Čula sam da je bacala hranu, to je strašno. I to što devojke zove prostitutkama zbog toga kako se oblače, mora da je ona to bila u mladosti, pa može sada da prepozna - rekla je Miljana.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.