OPET ŠOKIRA! Milijana posle Parova ipak ide KOD MILOJKA: Evo kakav PLAN ima - iznenadila je sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET ŠOKIRA! Milijana posle "Parova" ipak ide KOD MILOJKA: Evo kakav PLAN ima - iznenadila je sve!

Posetiće i Žapca!

Kontroverzni bračni par Božić ne prestaje da intrigira javnost. U iščekivanju razvoda, oni svakodnevno iznenađuju svojim izjavama. Tako je bilo i ovoga puta.

Milijana Božić, Milojkova 53 godine mlađa supruga, poverila se ukućanima gde će ići nakon rijalitija.

- Ići ću kod Žapca, ali, samo zato da bismo raščistili neke račune. Ići ću i kod Milojka, ali da bih uzela svoje stvari - objasnila je Milijana i otkrila: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Posle rijalitija planiram samostalno da živim.

Što se tiče Milojka, nije sigurno sa kim će on živeti. Biće kod kuće, a da li će neku damu odvesti svojoj kući iz velelepne zemunske vile - ostaje da se vidi.

Da podsetimo, Milijana je svog venčanog supruga, Milojka, u zabavno-humorističkom programu "Parovi" prevarila sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, koji je nakon kraćeg vremena diskvalifikovan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.