OPET SE*S SA SLOBOM AKO UĐE U ZADRUGU? Luna otkrila ŠTA bi radila sa Radanovićem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2018, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET SE*S SA SLOBOM AKO UĐE U ZADRUGU? Luna otkrila ŠTA bi radila sa Radanovićem (VIDEO)

Jasno.

Kada je pre nekoliko dana ušao kao jedan od izvođača tokom žurke koja je bila u "Zadruzi", Nemanja Đerić Đekson vratio je svoje stare ljubavne uspomene sa Minom Vrbaški, pa su imali ponovo vrele akcije pred kamerama.

Novinar u studiju večeras je pitao Lunu Đogani da li je bila šokirana kada je videla šta rade Đekson i Mina, kao i da li bi ona isto uradila kada bi se u "Zadruzi" pojavio njen bivši dečko Slobodan Radanović.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da li sam se šokirala? Pa to nije ništa strano za mene. Ja sam se nagledala toga u prvoj sezoni, jer su spavali do mene. Ništa novo nisam tada videla kada sam otišla u hotel sa Mikijem i samo smo bili radoznali - rekla je Luna i dodala:

- Što se tiče mene, ja sam rekla, ja mislim da sam svoje završila u "Zadruzi" 1 i da nema potrebe da pričamo o s*ksu i pogotovu o Slobi Radanoviću. Tako da ja sigurno ne bih ovde sa njim imala bilo šta, a kamoli s*ks - dodala je Đoganijeva.

BEZ VIŠKA KILOGRAMA, BEZ SILIKONA! Ovaj snimak Ane Nikolić će vas potpuno ZAPREPASTITI! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.