Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPEKLA SAM SE, DAVALA SAM LJUDIMA SVE NA DLANU: Katarina Grujić progovorila o privatnom životu, pa priznala u kakvom je odnosu SA NJIM! (VIDEO)

Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a za svaki njen nastup traži se karta više. Njen poslednji album osvojio je srca publike, a sve pesme su postale veliki hitovi. Ipak, ona tu ne staje. Naime, pevačica je pred kamerama emisije “Premijera” otkrila da je snimila duet: – Uskoro izbacujem jedan duet. The post OPEKLA SAM SE, DAVALA SAM LJUDIMA SVE NA DLANU: Katarina Grujić progovorila o privatnom životu, pa priznala u kakvom je odnosu SA NJIM! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.