OPA! Teodora Džehverović na meti BOGATOG BIZNISMENA - Rešila je, UDAJE SE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPA! Teodora Džehverović na meti BOGATOG BIZNISMENA - Rešila je, UDAJE SE?

Anđelo je prošlost.

Nakon raskida veze sa manekenom Anđelom, pevačica je na letovanju na Baliju zapala za oko poznatom šeiku, koji je sve činio da je obori s nogu, ali nažalost, neuspešno.

Ona nije bila zainteresovana za njegovu ponudu, pa čak ni za to da se on zbog nje preseli u Beograd.

- U pitanju je milioner koji ima preko 50 nekretnina na Baliju. Čim je ugledao Teodoru na plaži, ostao je bez teksta. Prvo je slao šampanjac i voće, a onda joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prišao da se upoznaju. Džehverovićeva je odmah pokazala nezainteresovanost za njega i odbila ga je na fin način. Samo je pristala na druženje i ništa više od toga, jer nije bio njen tip, a i ne voli strance - otkrio je izvor.

Pevačica se po povratku sa Balija posvetila nastupima i radu na novom projektu, a kako saznajemo njena majka postaće deo "Zadruge 2". Naime, Gordana će biti zadužena za rad, red i disciplinu, tako da će se mnogim takmičarima tresti noge, budući da je ona poznata po britkom jeziku.

TEK SAD OTKRILA: Luni se na kraju "Zadruge 1" dogodilo nešto UŽASNO! Ovo na TV-u NISTE VIDELI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.