OPA! Čovek BLIZAK PRODUKCIJI PINKA bacio SUMNJU na REGULARNOST GLASANJA u Zadruzi? Sad ZNAM i ja...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 16:11

OPA! Čovek BLIZAK PRODUKCIJI PINKA bacio SUMNJU na REGULARNOST GLASANJA u Zadruzi? "Sad ZNAM i ja...!"

Au, kako je ovo moguće?

Mirko Gavrić i Ivana Krunić sinoć su vanredno ubačeni u "Zadrugu", nakon nešto više od mesec dana od ispadanja, pa je odmah nastao haos, jer su se očigledno "naoružali" da neke stvari izađu na čistac.

Gavrić je tokom večeri ušao u sukob sa Markom Miljkovićem, te je izvadio iz džepa 2.000 dinara i vratio mu Anabelin dug, zbog Markovih navoda da je njenoj maloletnoj ćerki dao taj novac kada Anabela Atijas nije bila tu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Između ostalog, izgovorio je rečenicu, koja je izazvala haos na društvenim mrežama:

- Vidim, Mirko se ozbiljno naoštrio, ali po svemu sudeći će vrlo brzo izaći sa nula posto - rekao je Marko.

- Ej, i to sam zaboravio da ti kažem! Znaš onih 99 posto, Mare? Sad znam i ja! - reagovao je Mirko.

- Eto, vidiš koliko ga boli - dodao je Marko.

- Ne boli me! Kažem ti da sad znam i ja - rekao je Mirko, što je napravilo karambol među gledaocima, jer navodno Gavrić aludira na neke neregularnosti u glasanju, a znamo da je u duelu sa Miljkovićem, Mirko imao 1 odsto glasova, a Marko 99 odsto, kada je Gavrić izbačen iz rijalitija.

Podsetimo, Mirko je radio za Pink televiziju, u formatu "Pinkovih zvezda", o čemu je govorio i u rijalitiju, pa nije baš zgodno da čak i u afektu izgovara ovakve reči, znajući koliko je gledan rijaliti program "Zadruga".

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.