OPA - A PRESKOČILA OGRADU POSLE TUČE! Diskvalifikovana učesnica Zadruge STIGLA u Parove (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPA - A PRESKOČILA OGRADU POSLE TUČE! Diskvalifikovana učesnica "Zadruge" STIGLA u "Parove" (FOTO)

U konkurentskom rijalitiju se nije dobro pokazala.

Nije prvi put da konkurentski rijaliti programi "menjaju" učesnike. Kada su u pitanju "Zadruga" i "Parovi" to je pretežno išlo "na štetu" šoua u luksuznoj zemunskoj vili, a sada se desio obrnuti slučaj.

Jedan od prvih skandala koji su potresli prvu sezonu rijalitija u Šimanovcima bila je diskvalifikacija striptizete Branke Blek Rouz i to nakon što je preskočila ogradu posle fizičkog obračuna sa pevačicom Saškom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karan.

KAD TREBA UKLONITI MLADEŽ? Doktorka Živković detaljno o malignim promenama na koži i "sumnjivim" mladežima

Ona je sada rešila da promeni kuću i svratila je do "Parova". Branka još uvek nije odlučila da se pojavi u vili kao takmičarka, već je zasad samo gostovala kod nove voditeljke u emisiji "Upoznajte Parove" - Slađane Slađe Petrušić.

A da li će Branka odlučiti da još jednom uđe u rijalti, ovoga puta konkurentski što bi bio prvi takav kontra slučaj, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

A ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

DUŠICI PUKLO DUGME, ISPALE JOJ GOLE GRUDI! Trudila se da sakrije - uzalud! Vrelo, vrelo, vrelo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.