ONO JE STRAŠNO! Glumica o Luni u Zadruzi: Plakala sam 2 sata gledajući, porodica je gura u to, a treba joj STRUČNA POMOĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONO JE STRAŠNO! Glumica o Luni u Zadruzi: Plakala sam 2 sata gledajući, porodica je gura u to, a treba joj STRUČNA POMOĆ

Spremala ulogu gledajući Đoganijevu!

Glumica Sofija Juričan menjala je svoju koleginicu Tamaru Dragičević u predstavi Ateljea 212 "Ovaj će biti drugačiji", nastupajući u Leskovcu, na Festivalu mladih pozorišnih stvaralaca Metamorfoza.

Ona priznaje da je se za ulogu spremala gledajući rijaliti "Zadrugu".

A post shared by Sofija Juričan (@sofijajurican) on Aug 30, 2019 at 8:20am PDT

- Spremala sam se za ulogu prateći Zadrugu. Kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se spremala za tu ulogu, najpre nisam mogla preko usta da prevalim taj tekst koji je jako surov, realno prepun psovki. Gledala sam snimke Lune Đogani, ali i njihove ispovesti i tragične priče. Ljudi, ono je strašno što sam videla. Najpre sam sa užasom pratila to što se dešava i sve njene nervne slomove uživo pred kamerama nekoliko sati, onda mi je bio potreban neki alkohol da to podnesem i da se smirim, a zatim sam plakala dva sata jer sam shvatila da je toj devojci zapravo jako teško. Nju u sve to gura porodica, umesto da je smesti u neku validnu instituciju na lečenje jer je toj devojci potrebna stručna pomoć. Očigledno svima njima, kao i njenoj majci koja je u sve to gura - rekla je Sofija Juričan.

- Mi te devojke ismevamo u predstavi, ali ne možemo prema njima da ne osećamo empatiju jer su one diskriminisane samim rođenjem.

Glumica kaže da je problem našeg društva što porodica sama od svoje dece pravi nakaze i starlete.

- Gledala sam snimak kako Lunu snima majka dok ide da ugradi silikone. Ona maše u kameru i smeje se. Upoznala sam i mnoge devojke koje su prošle što i moj lik. Ne gledamo te devojke samo u rijalitijima, one su naša stvarnost. Mi smo sve ovo tako surovo prikazali da bi se ljudi i tinejdžeri prestravili i da bi znali kuda vodi takav život - istakla je Juričanova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.