ONI SU SINOĆ NAPUSTILI BELU KUĆU! Vođa im je PRESUDIO - Neočekivana reakcija zadrugara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2021, 08:01

ONI SU SINOĆ NAPUSTILI BELU KUĆU! Vođa im je PRESUDIO - Neočekivana reakcija zadrugara! (VIDEO)

Neočekivan izbor!

Ana Bulatović u nedelju je napustila "Zadrugu", a za ovonedeljnog vođu postavila je Mišela Gvozdenovića. On je sinoć imao zadatak da izabere potrčke koje će poslati u izolaciju i omiljenu osobu koja će sa njim otići u hotel. On je podigao Nenada Aleksića Ša, Paulu Hublin, Jovanu Tomić Matoru, Sanju Stanković, Miljanu Kulić i Filipa Cara.

- Pričalo se po kući kako se Paula spajala sa Vukom, pa i sa Ša, ali ja to nisam video, pa mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sednu dole. Miljana može da sedne. Mogao bih Matoru i Sanju da spajam, ali neću, pa Matora nek sedne. Mislim da i te kako postoje emocije između Sanje i Filipa. Iako su bili... - rekao je Mišel.

- Ako se Sanja i Car smuvaj sad, ne bude li mu rekla da prestane on da se sprda sa mnom, je*aću im mater! - rekla je Matora.

- U zadnja tri dana sam pitao Sanju zašto ima problem sa njom. Ne mogu da joj zamerim i zabranim, ali da smo u vezi, postavio bih joj ultimatum - rekao je Car.

Odmah zatim, Mišel je imao priliku da izabere i omiljenu osobu koja će sa njim boraviti u hotelu narednih sedam dana.

- Pa nije neko iznenađenje, Mina Vrbaški, da popričamo o nekim stvarima - rekao je Mišel.

Potrčci su sinoć napustili Belu kuću i nastavili svoj boravak u rijalitiju u sobi za izolaciju. Niko nije očekivao da će Matora ovako burno reagovati na izbor potrčaka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.