ONI SU NAJSKLADNIJI PAR NA ESTRADI, njihova priča je veoma neobična: U kombiju su uradili ovo, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI SU NAJSKLADNIJI PAR NA ESTRADI, njihova priča je veoma neobična: U kombiju su uradili ovo, a onda...

Poznato je da imaju savršen brak.

Jedan od najskladnijih estradnih parova svakako su Aleksandar Ilić i Biljana.

Oni su ispričali svoju ljubavnu priču, koja je i te kako zanimljiva.

Nakon što su se među njima rodile emocije, pored ljubomore i sitnih čarki, Biljana je Acu čekala da odsluži vojni rok da bi se venčali.

Aci i Bilji drago je što su njihova višegodišnja ljubav i skladan odnos odavno postali sinonim za dobar i lep brak, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ističući to što su ljudi u njima prepoznali ljudske i moralne vrednosti.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio - priznaje Aca Ilić.

Za kraj da se odjavimo iz Rima..♥️

A post shared by Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilic127201) on Nov 4, 2019 at 1:28pm PST

- Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je pevač.

Prvi poljubac se desio u kombiju, a oni ne kriju da je početak njihove ljubavi obeležila i ljubomora.

- Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas. Zapravo, pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika - ispričala je Biljana.

Oni i sada uživaju u srećnom i ispunjenom braku.

- Aca je idealan muž pre svega zbog toga što je divan, pažljiv i emotivan čovek koji je privržen porodici, zbog toga što je druželjubiv i što ne zaboravlja važne datume - rekla je Biljana za medije.

BONUS VIDEO: CECA SE RAZGOLITILA! Usred zime - u KUPAĆEM! Ovim snimkom ostavila muškarce bez daha! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.