ONANISAO DOK SE DOPISIVAO SA MAJOM! Karić brutalno iskren - Bio sam NAPALJENI klinac! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 03:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONANISAO DOK SE DOPISIVAO SA MAJOM! Karić brutalno iskren - "Bio sam NAPALJENI klinac!" (VIDEO)

Pljuštale uvrede!

U toku reklama došlo je do žestoke svađe između Stefana Karića i Maje Marinković, a sve zbog toga što je on nepravedno optužio zadrugarku da je nešto loše dobacila preko stola.

Ona je samo prenela MIljani Kulić i citirala njegove reči, a onda su pale teške uvrede koje Maja ni najmanje nije očekivala.

- Ja tebi ništa loše nisam uradila, ti konstantno imaš potrebu da me vređaš! Ja ništa Miljani nisam rekla, ti očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaš nešto protiv mene! Je l' te boli to što sam te iskulirala?! - pitala je Maja.

- Du*aj ga, ne znam što mi se obraćaš uopšte! Rekla si šta si rekla i to je to. Ti si cinkaroš i spletkaroš - rekao je Karić.

- Ti ne smeš svojim drugarima da kažeš u lice šta misliš! Sad se praviš lud, a što si mi slao poruke gde sam te kulirala! - rekla je Maja.

- Bio sam napa*eni klinac, kad mi se di*ne ja ti pustim poruku. Kad ga izdrk*am, više mi se ne dopisuje sa tobom - rekao je Karić.

Pogledajte kako je izgledao ovaj sukob:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.