ONA UŠLA U ZADRUGU: Besna jer je Luna NAPALA! Saznala sve što je Đoganijeva pokušala da SAKRIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA UŠLA U ZADRUGU: Besna jer je Luna NAPALA! Saznala sve što je Đoganijeva pokušala da SAKRIJE

Odmah je nastao haos.

Bivša učesnica Zadruge 1 Gordana Džehverović u drugoj sezoni često ulazi u Belu kuću, kako bi iskontrolisala koliko ukućani vode računa o kući i higijeni. Zadrugari se Goci uvek obraduju, tako je bilo i danas, međutim ona se ubrzo razbesnela kada je ušla, jer je čula kako Luna Đogani u razgovoru sa Zoricom Marković ogovara njenu ćerku Teodoru.

ROĐEN SAM 1991, U TO ČUVENO DOBA: Jedan od omiljenih mladih srpskih glumaca o najupečatljivijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspomeni iz devedesetih

Vodila je GRAND SHOW i bila omiljena - a onda NESTALA: Evo zašto je danas daleko od očiju javnosti

Luna se prisetila Teodorinog gostovanja prošlog utorka na žurci u Beloj kući, a kako joj se tada nekadašnja drugarica nije javila, Đoganijeva je otkrila da se oseća "kao g*vno".

NA IVICI NERVNOG SLOMA?! Bane Čolak u lošem STANJU, a njegova MAJKA zabrinuta jer mu se dešava OVO!

Zorica ju je pažljivo slušala, a potom se i sama složila sa svime što je Luna rekla, a sasvim slučajno je u tom momentu naišla Goca i čula njihov ragovor. Ona je bila besna što su ove dve zadrugarke njenu ćerku komentarisale u negativnom kontekstu, pa je u razgovoru sa pojedinim zadrugarima rekla da će razmisliti da li će ih to pitati kada svi budu seli za sto.

PRIZNAO DA MU SE SVIĐA, ali... Ona je već ZAUZETA! Nastao problem u kući - posvađali se oko nje!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.