ONA OD NJEGA PRAVI BOLESNIKA! Zadrugari RAZAPELI Milicu - Karić opleo po njenoj vezi sa Mensurom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 09:43

"ONA OD NJEGA PRAVI BOLESNIKA!" Zadrugari RAZAPELI Milicu - Karić opleo po njenoj vezi sa Mensurom

Nisu birali reči!

Gledaoci su imali prilike da glasaju za najlicemernijeg zadrugara. Treće mesto je zauzela Milica Veselinović, a Fran Pujas je ustao kako bi prokomentarisao ovu situaciju.

- Ti dosta toga dobrog pružaš, ali si je ugušio. Ti nju gledaš dok ona kuva, ona ide u pušionicu, ti ideš da sedneš. To je gušenje. Ona je mlada devojka, puca i kreće da vrišti u zadnje vreme. Možda neće namerno da ga diskvalifikuje, ali ne zna kako da ispolji bes. Daj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj malo prostora, to nije normalno ponašanje. Nisam rekao da ga mrziš, ali to gušenje će to stvoriti. Pusti je da diše, neka se malo druži - govorio je Fran.

- Nju ne bi gušilo da je to prava ljubav - dobacila je Tara.

- I da je prava ljubav, neko da te čeka ispred wc-a, je l' to ne bi smetalo? Sve te situacije, kad ti kaže da se pomeriš da te vidi... Kad izađete hoćeš je pratiti kod frizera? Treba da ima vremena da se druži i da ima vremena za sebe. Ti vriskovi su počeli biti ono... - nastavio je Pujas.

Reč je dobio Stefan Karić.

- Prišao sam danas sa Mensurom kad se desio sukob sa Markom, dopustio je malo više neke stvari i ona može da radi sad neke stvari. Sve je to lepo da se on bori za nju u salonu i da je gura, ali za neke druge stvari izgleda kao da se osilila. Što se tiče ovoga što je rekao Fran ima i toga, kao da se davi u toj vezi i ne može da nađe ventil - rekao je Karić.

- Njega ljudi mrze zbog tebe, mene je uvredio jer sam vređao Milicu - dodala je Simova.

- Ne želim da moj osmeh bude pogrešan, ne želim da se bilo šta pogrešno shvati. Ne želim da stvaram probleme u našoj vezi i to će tako da bude dok ne budem izašla. Ja ću da se borim - pravdala se Milica.

- Ako radiš to za njegovo dobro, onda ne napominješ neke stvari. Ona od njega pravi bolesnika - nastavila je Tara.

- Mnogo mi je teško da komentarišem odnos, ne želim da povredim Mensura. Ne želim da budem uzrok nečije nesreće i da nosim taj teret. U nekim situacijama on čeka da se nešto promeni, a mislim da je svestan da obvaj odnos neće doneti ništa dobro ni njoj, a ni njemu. Svakodnevno se svađaju, to je vika i dreka, haos. Ne znam ni šta da kažem... Odakle u njoj toliki bes i gnev, ja ne znam. Ona na početku nije bila takva, jedino ako si je ti udavio. Pitao sam Mensura zamisli da joj je Marko mahinalno vratio, pa pobio bi se. Dolazi u situaciju da stvara filmove u glavi da su svi protiv njega. Pogubimo se svi, kao i ja što sam se gubio. On je svestan da ova veza neće opstati nažalost - govorio je Stefan.

- Ako se ja budem pitao, ovaj odnos neću da prekidam - dodao je Mensur.

- Možda oni to vole, svakako je različit i trpi ono što želi. Počeo je da bude psiho odnos, da budem najblaži - nastabio je Stefan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.