Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE SUDIJA I BILA JE PRVI POMOĆNIK MINISTRA PRAVDE: Sada ulazi u Zadrugu, a javnosti je poznata po jednom važnom slučaju!

Rijaliti Zadruga startovaće 06. septembra, a sve je iznenadila informacija da će se po prvi put u ovakvom TV formatu pojaviti i sudija! Reč je o kontroverznoj Snežani Ilić, koja je svojevremeno bila i pomoćnik ministra pravde, ali i pod istragom. Naime Snežana je gostovala u emisiji, a u najavi pred emitovanje Magazina In je The post ONA JE SUDIJA I BILA JE PRVI POMOĆNIK MINISTRA PRAVDE: Sada ulazi u Zadrugu, a javnosti je poznata po jednom važnom slučaju! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.