ONA JE RASTURILA PORODICU DRAGOJEVIĆ! Žestoka rasprava između Dalile i Miloša Bojanića - tresla se kuća (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE RASTURILA PORODICU DRAGOJEVIĆ! Žestoka rasprava između Dalile i Miloša Bojanića - tresla se kuća (VIDEO)

Oštar sukob!

U toku sinoćne emisije "Pitanja novinara" u "Zadruzi" došlo je do svađe između Dalile Dragojević i Miloša Bojanića, a sve je počelo jednim pitanjem koje je upućeno pevaču.

- Šta vas je to toliko razočaralo kod Dalile i Dejana, budući da znamo da ste ih podržavali i da ste bili uz njih? - glasilo je pitanje novinara za Miloša.

- Ja sam imao priliku da sa njima preživim sve o čemu smo malopre pričali. Ja sam se sa drugima zamerao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog nje. Kada sam došao ovde, dva puta me je prodala, zabola mi je nož u leđa. Ja sam nekoliko stvari muški pretrpeo, znajući koliko je ona posesivna, ne postoji živ čovek koji može da posvećuje pažnju nekome drugome, a da ne posvećuje njoj. Ja sam na neki način nju štitio od drugih - pričao je Bojanić.

- Svima je poznato da je Lepi Mića nas ovde lepo dočekao. Ja kada sam videla da se čovek kune u svoju ćerku, ženu, da su mu vene iskakale dok se kleo da je bio kod njega kući, da je jeo paprikaš, da je išao kod njega u kuću, da su pili vino. Mića je izneo sve detalje bez ikakve laži, da bi Miloš pričao kako ne zna o čemu Mića priča. Kada je video da je doživeo linč od svih ukućana, on je prišao Mići, plakao je, a Mića mu je prešao preko svega. On se odjednom setio da je Mića bio za sve u pravu i sada su prijatelji. Mića je nama pomogao, ja to njemu nikada neću zaboraviti - pričala je Dalila, a potom napustila Belu kuću.

Bojanić je istakao da mu je zasmetalo što mu je Dalila okrenula leđa i stala na stranu Lepog Miće kada su oni bili u sukobu, a povodom ovoga oglasila se i Dragojevićka.

- Ja sam rekao ko je Dalila, ona je i sada nastavila sa blaćnjem moga imena. Ona je rasturila porodicu Dragojević. Ovako se ne ceni onaj koji joj je u životu pomagao - pričao je Bojanić, a celu raspravu poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.