ONA JE PRAVI SKANDAL MAJSTOR: Sa 16 je imala 30 godina starijeg dečka, a kada joj je otac umro rekla je da JOJ NIJE ŽAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE PRAVI SKANDAL MAJSTOR: Sa 16 je imala 30 godina starijeg dečka, a kada joj je otac umro rekla je da JOJ NIJE ŽAO

Priča o silovanju daje notu brutalnosti...

Ona je zavela svet sa samo 15 godina, sa 16 se već zabavljala sa slavnim rediteljem koji je bio 28 godina stariji od nje. A onda je sve šokirala njena životna priča i priznanje da prezire oca, slavnog glumca. Ovo je priča o Nastasji Kinski, lepotici koja skandalizuje.

Rođena je u Berlinu 1961.godine, njeni roditelji, glumci, razveli su se kada je imala sedam. Otac je otišao, a majka sa kojom je Nastasja ostala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bila sposobna da se nosi sa tugom.

Završile su u komuni, u Minhenu. Sa 12 godina, Nastasiji je postalo jasno da do novca ona i majka mogu da dođu jedino ako ga devojčica zaradi. Tako je sa 13 postala model, sa 15 je glumila u filmu Vima Vendersa, a sa 16 joj se menja sve u životu.

A post shared by Nastassja Kinski (@welovenastassja) on Apr 20, 2014 at 10:50pm PDT

Upoznaje Romana Polanskog, koji je od nje stariji skoro 30 godina, sa kojim započinje vezu. On je nagovora da upiše glumu u Americi i Nastasja tako napušta Evropu. Prvu veću ulogu dobija upravo u filmu Romana Polanskog "Tesa" 1979. godine. Zatim naga, obmotana samo zmijom pozira za Ričarda Avedona i postaje seks simbol.

Glumila je zavodnice, bila je zavodnica. Prvi put je postala majka sa 23 godine. Dobila je sina Aljošu sa kolegom Vinsentom Spanom. Par se ubrzo razilazi, a Nastasja novu ljubav pronalazi osamdesetih godina kada se udaje za fimskog producenta iz Egipta. Dobija ćerku Sonju.

A post shared by Nastassja Kinski (@welovenastassja) on May 4, 2015 at 1:54am PDT

Ipak i taj brak je kratko trajao. Početkom devedesetih Nastasija započinje romansu sa slavnim muzičarem Kvinsijem Džounsom. Dobili su ćerku Kenju.

Bila je mama, radila je punom parom i borila se sa narkolepsijom, hroničnim poremećajem spavanja. Zbog bolesti je prestala noću da vozi. Onda se povukla, postala vegetarijanac i rešila da uživa u svojoj deci.

A post shared by Nastassja Kinski (@welovenastassja) on Jun 19, 2017 at 10:32pm PDT

Ali 2013. godine opet je dospela u žižu javnosti. Njena rođena sestra je objavila knjigu o njihovom ocu Klausu Kinskom. Otkrila je da je silovao 14 godina. A onda je progovorila i Nastasja.

- Kada je umro mnogi su mi rekli da im je žao. Meni nije bilo žao. Bio je tiranin. Mene nije silovao, ali je pokušao. Ne sećam se momenta da smo ikada sedeli zajedno za stolom. Uvek me je previše dirao, sećam se imala sam četiri ili pet godina. Uvek je bio ljut. Vikao bi i bacao stvari po sobi. Povredio je mnoge ljude i nije mi ga bilo žao - pričala je glumica.

A post shared by Paola Nowornever🦋Africa Mydog (@paolasinibaldi) on Dec 22, 2018 at 11:31am PST

Nastasija je danas u srećnoj vezi sa plesačem Ilijom Rusom, koji je od nje mlađi 25 godina.

A post shared by Nastassja Kinski (@welovenastassja) on Jun 19, 2017 at 10:27pm PDT

A post shared by Nastassja Kinski (@welovenastassja) on Jun 19, 2017 at 10:15pm PDT

A post shared by Nastassja Kinski (@welovenastassja) on Jun 19, 2017 at 8:29pm PDT

A post shared by Nastassja Kinski (@welovenastassja) on Jun 18, 2017 at 11:48pm PDT

A post shared by Nastassja Kinski (@welovenastassja) on May 3, 2015 at 4:11am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.