Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 07:33

"ONA JE NIMFOMANKA!" Car ISPROZIVAO Dalilu, pa otkrio detalje S*KSA sa njom "Nisam hteo da je j*bem"

Izneo detalje iz kreveta!

Filip Car se otvorio Marku Đedoviću za probleme koje je imao sa Dalilom Dragojević dok je imao intiman odnos.

Car je progovorio o najintimnijim detaljima s*ksualnog odnosa sa zadrugarkom.

- Žena je brutalna nimfomanka! Napravila je jednom frku što nisam hteo da se je*em sa njom. Vidim ja šta ona radi čoveče. Bio sam ja u vezi sa devojkama i nisu takve stvari radile. Žena je spremna na sve. Ja sa svakom isto započnem i završim. Kad sabijem sve žene, imao sam dve normalne, sve su nenormalne! - rekao je Car.

Sve je obrukala - rekao je Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVE ŠOKANTNE ČINJENICE O DALILI I NJENOJ ĆERKI IZ ŠVAJCARSKE! Nakon Dejana, sad i Car PROGOVORIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022

Klupko Daliline prošlosti se polako ali sigurno odmotava...Filip Car došao je u novi deo Zadruge, kako bi razgovarao sa voditeljkom Darkom Tanasijevićem. On je progovorio o svom odnosu sa Dalilom Dragojević, ali i dao svoj sud o njenim žestokim sukobima sa Dejanom Dragojevićem...- Da li misliš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.