ONA JE NA PRVOM MESTU ZA MENE... Odbojkaš progovorio o vezi sa Kijom Kockar - Moja porodica trpi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ONA JE NA PRVOM MESTU ZA MENE..." Odbojkaš progovorio o vezi sa Kijom Kockar - Moja porodica trpi!

Sada je sve jasno!

Aleksandar Okolić, odbojkaš koji je poslednjih dana dovođen u vezu sa Kristinom Kijom Kockar sada se javno obratio i objasnio u kakvom je odnosu sa pobednicom "Zadruge "i pevačicom.

Bivšu stjuardesu i njega mediji su doveli u vezu označivši ga kao njenog novog dečka koji je znatno mlađi od nje, kao i da je on zbog nje ostavio devojku Jelenu.

A post shared by Aleksandar Okolic (@aleksandarokolic) on Dec 4, 2018 at 4:06am PST >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Poštovani, s obzirom da su novinski natpisi u poslednjih nekoliko dana uzeli maha, a što je neposredno uticalo da moja porodica bude izložena svakodnevnim neprijatnostima i pozivima, odlučio sam ovom prilikom da se lično obratim medijima. Kratko rečeno, ja gospođu Kockar, koja se dovodi u vezu sa mnom, nisam nikad lično sreo niti upoznao. Takođe, koliko mi je poznato, niko iz mog užeg kruga prijatelja i porodice dotičnu osobu ne poznaje. Iskreno verujem da sam okružen ljudima, mojim prijateljima i porodicom, kojima verujem i koji brinu o meni. Moji najbliži i odbojka su za mene na prvom mestu, a moji sportski uspesi govore dovoljno o meni. Ovim putem želim još samo reći da žalim sto su moji najbliži bili izloženi neprijatnostima i molim medije da o meni ne pišu više u ovom svetlu, jer to nema nikakve veze sa istinom. Unapred se zahvaljujem svima na podrsci i razumevanju - napisao je Okolić na svom profilu na Instagramu.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on Nov 1, 2018 at 10:04am PDT

SVAĐA NA RTS-u! Ceca i Dragana se dugo ne podnose! Susret na snimanju završio SKANDALOM! Da l' se znamo?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.