ONA JE MENI NEBITNA! Car otkrio da je Mina preko NJIH DVOJICE pokušavala da se ČUJE sa njim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 01:45

"ONA JE MENI NEBITNA!" Car otkrio da je Mina preko NJIH DVOJICE pokušavala da se ČUJE sa njim!

"Imao sam najveće emocije prema njoj."

Emisija "Narod pita" i dalje je u toku, a večerašnji gosti su Filip Car i Nadica Zeljković.

Kao i svako veče u emisiji voditelji čitaju pitanja sa društvene mreže Tviter.

- Zašto ne priznaš da je Maja Marinković ta cura sa kojom si bio. Ne boj se nije Janjuš u Beogradu, možeš da priznaš - glasio je tvit.

- Znam ja gde su i Janjuš i Maja. Ja sam prijatelj i njoj i njemu. Ne zalazim u njihov odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa oboje sam dobar - rekao je Car.

- Kako komentarišeš vezu Janjuša i Aleks? - glasilo je pitanje.

- Ma tu ima milion nekih stvari, možda se tu ništa ne dešava, pa i ja se pozdravim sa svima, i sa tobom ću, pa može biti da nešto ima među nama - rekao je Car.

- Pa, da ali ja znam da si ti sa Jelenom Pešić, pa se ne mešam - dodala je voditeljka, pa pitala Cara:

- Care jesi li ispratio da Mina ima novog dečka?

- Mene to ne znaima, ona je meni nebitna. Video sam ali nisam otvarao ništa. Imao sam najveće emocije prema njoj ali je neću dirati ni komentarisati. Nadam se da je našla sreću i da uživa u svemu. Ne bih pričao ništa od onoga što je ona kometarisala. Zvao sam je i rekao joj neke stvari nakon svega, ali moram da kažem da je ona prva preko Zole i Šebeza pokušavala da se čujemo. Sada se ne čujemo, a njenoj porodici želim sve najbolje, divni su - ispričao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.