ONA ILI JA!? Ovako je Kija usred rođendana PRITISLA Slobu! ODLUČI! Povređuješ me! Noćima... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA ILI JA!? Ovako je Kija usred rođendana PRITISLA Slobu! ODLUČI! Povređuješ me! Noćima... (VIDEO)

Ou! Priterala ga uza zid!

Sinoć je u "Zadruzi" organizovana proslava rođendana Kije Kockar, a sve to obeležile su, sasvim očekivano, nove tenzije u ljubavnom trouglu Sloba-Luna-Kija.

Sloba je provodio vreme sa Kijom, što je Luni veoma teško palo (pogledajte OVDE), a Kija je izgleda najviše želela da se mučna i neizvesna situacija razreši.

NAJBOLJE DRUGARICE! Lepše polovine Đokovića i Marka Grujića su NERAZDVOJNE! Snimak ih je otkrio (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Dobro, hoćeš li konačno reći šta želiš? - pitala je Kija Slobu usred opuštenog razgovora za stolom.

ŠOK ROĐENDAN: Sloba RASKINUO s Lunom i pomirio se sa Kijom! Đoganijeva PRESKAKALA ogradu (VIDEO)

- Neću o tome da razmišljam sada - odgovorio joj je Sloba, a ona mu je potom objasnila da je sve vreme svojom neodlučnošću povređuje i da ne spava noćima zbog toga. Pogledajte u videu kako je izgledao ovaj razgovor:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.