ON ZNA DA NIJE TAKVA! Bivši muž Dare Bubamare ovo misli o njenom novom P*RNO SNIMKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON ZNA DA NIJE TAKVA! Bivši muž Dare Bubamare ovo misli o njenom novom P*RNO SNIMKU!

Pažljivo sa telefonom.

Dara Bubamara je, bez premca, javna ličnost o kojoj se najviše polemisalo na domaćoj estradnoj sceni, budući da je pevačica, kako sama tvrdi, slučajno objavila eksplicitni snimak na društvenim mrežama.

Folkerka je izazvala podeljene reakcije, te su joj tako mnogi čestitali na tome što izgleda nikad bolje i ne pravi od sebe žrtvu zbog ovog skandala, dok je bilo i onih koji su joj sugerisali da ne priliči majci deteta koje ide u osnovnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << školu da se snima kako demonstrira oralni seks na jednom seksualnom pomagalu i pokazuje obnažene grudi.

Dara, ipak, tvrdi da ima još mnogo eksplicitnog materijala u njenom telefonu, te da ne planira da prestane da se snima.

- Imam još eksplicitnih fotografija u svom telefonu, nisam ih još obrisala. Žao mi je što se nisam opametila posle svih skandala, ali verovatno neću prestati da se slikam gola - istakla je ona za Informer, a potom dodala kako njen bivši suprug Milan Kesić, koji je ujedno i otac njenog sina Koste, reaguje na celu ovu priču.

- Milan me kritikuje svaki put kada se desi neki skandal ili kada se pojave moje gole slike u javnosti. Bude mu žao jer zna kakva sam i da nisam promiskuitetna, a zbog svih tih afera me ljudi dožive suprotno - zaključila je Dara.

DARA OTKRILA CELU ISTINU O P*RNO SNIMKU! I ona dobija GOLE SLIKE, obožava BEZOBRAZNE PORUKE MUŠKARACA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.