VIŠE VODI RAČUNA O DRUGIM ZADRUGARKAMA NEGO O NJOJ: Bivši zadrugari progovorili o bizarnom odnosu Maje i Janjuša (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 02:42

VIŠE VODI RAČUNA O DRUGIM ZADRUGARKAMA NEGO O NJOJ: Bivši zadrugari progovorili o bizarnom odnosu Maje i Janjuša (VIDEO)

Bez uzdržavanja!

Gosti u studiju kod Dušice Jakovljević prokomentarisali su odnos Maje Marinković i Marka Janjušević Janjušević.

- Nema suza, Maja sve to namerno radi. U životu nisam videla takvo foliranje, nema suza, posle tri sekunde se smeje, ona mu prebacuje stvari koje ne postoje. Drami, plače, štipa ga, udara ga, ona sve radi namerno, odvratna mi je, kao mlađa sestra Miljanina, moram da kažem. Kada bi je Janjuš ostavio, napravila bi mu pakao unutra. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On nju voli, ali ne sme da je ostavi jer bi mu pravila haos. Ona nije jedina devojka, to većina devojaka radi, rekla sam Dragani, gde su to videle, da se penju na kavez. Ne znam šta da mi David uradi, nikad ne bih ništa lomila, naudila sebi, ako ne ide, ne ide... Maja ne potšuje dovoljno svog oca - rekla je Ana Korać.

- On više vodi računa o ostalim učesnicima nego o njoj. Vređa druge devojke, spominje ih, omalovažava. Vređao je Mionu, Anu je isto komentarisao... Janjuš je počeo da se sklanja od Maje, on je nju pljunuo, ona je videla da ga gubi, njega niko nije napadao, i ona je pukla i rekla sve - rekao je David.

- Ona je poludela kad je igrao na žurki sa Jelenom i Milicom, tada je pukla i rekla da će sve reći - dodala je Koraćeva.

- Ja mislim da on najviše voli Ivanu Šopić. Maje se plaši jer ona iskače iz šina, kraj je blizu. On će sigurno da se vrati ženi verovatno imaju takav odnos da svako vodi svoj život - rekla je Miroslava Simov.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices Marko Đedović

Ermina Pašović

Maja Marinković

Marko Miljković

Mensur Ajdarpašić

Iva Grgurić

Gagi Đogani

Anabela Atijas

Stefan Karić

Jelena Pešić

Nikola Orozović

Mina Vrbaški

Marko Janjušević Janjuš

Ivana Šopić

Tara Simov

Lepi Mića

Bane Čolak

Jovana Tomić Matora

Filip Đukić

Bora Santana

Ana Korać

David Dragojević

Dragana Mitar

Edis Fetić Edo

Miroslava Mima Živković

Branislav Radonić Brendon

Mateja Matijević

Zorica Marković

Milica Kemez

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.