ON MENE VOLI... TUGA! Davidu pustili snimak sa Aleksandrom, Ana pokrila lice: NIJE MI DOBRO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON MENE VOLI... TUGA! Davidu pustili snimak sa Aleksandrom, Ana pokrila lice: NIJE MI DOBRO! (VIDEO)

Nije je ni voleo!

Voditeljka Sanja Marinković u ovonedeljnom izdanju ''Magazina In'' ugostiće poznate parove sa domaće javne scene.

"Igra istine" zadrugarima donela NAGRADU od Velikog šefa - ODLEPILI su kad su videli o čemu se radi!

Sa Sanjom će o aktuelnim temama razgovarati: ljubavni rijaliti par ''Zadruge 2'' koji je uzbrurkao domaću javnost - Ana Korać i David Dragojević, poznati bračni par - Nikolina Kovač i Saša Kapor i verenici - Danijela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karić i Ivan Mileusnić.

Sanja Marinković pustila je Davidu snimak njegovog gostovanja sa Aleksandrom Subotić od 22. septembra 2018. godine. Kada je Sanja najavila snimak tadašnjeg para, koji je nastao pre samo nešto više od četiri meseca, Ani nije bilo nimalo prijatno, pa je poručila:

- Jao, nije mi dobro - rekla je Koraćeva i stavilu ruku preko očiju.

- Ja znam da on mene voli najviše na svetu i da me ni sa jednom ne bi zamenio. Može Naomi Kembel da dođe što se mene tiče... - rekla je Aleksandra Subotić tada u emisiji, a David je sve to posmatrao nasmejan.

- Sačuvajte ovaj snimak - rekla je Mia Borisavljević u ''Magazinu In'', nakon što je Sanja Marinković konstatovala da Aleksandra ima ogromno samopouzdanje.

Ovaj Mijin komentar izazvao je pometnju u stidiju, s obzirom na to da je ona već tada predosetila da Aleksandrina i Davidova veza neće potrajati.

ZNOJAVA, VRELA MAJA BEROVIĆ! Pevačica objavila snimak iz teretane - g*za, noge, uzak struk! UF (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JE L SE TI SAD ZAJE*AVAŠ SA MNOM - Mina u sekundi poludela na Marka! DA LI TE JE SRAMOTA? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019

Lep dan su zamalo pokvarili ovom svađom...Zadrugari su najtopliji dan od početka ove godine iskoristili da popiju kafu na suncu. Dok su uživali na svežem vazduhu, oni su neobavezno ćaskali i sumirali utiske od proteklih dana...Marko Marković se sunčao, a Nenada Aleksića Ša je njegova poza podsetila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.