ON JU JE UPROPASTIO! ZBOG NJEGA JE IZGUBILA SVE! Tarina majka OČAJNA nakon zadrugarkinog pada u nesvest

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 22:59

"ON JU JE UPROPASTIO! ZBOG NJEGA JE IZGUBILA SVE!" Tarina majka OČAJNA nakon zadrugarkinog pada u nesvest

Nije joj lako!

Miroslava, majka Tare Simov gledala je na televiziji kako joj ćerka pada u nesvest, zbog čega se veoma potresla, a kako prenose domaći mediji, on smatra da je za sve kriv Nenad Aleksić Ša.

- On ju je upropastio! Zbog njega je prestala da jede, zbog njega pada u nesvest, gubi honorare, zbog njega je već sv eizgubila. - rekla je Miroslava, pa dodala da nikada neće prihvatiti ćerkinu vezu sa reperom, koji je oženjen muškarac.

- Ja njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa ne verujem, ne bih se začudila da se sa ženom sve dogovorio pred ulazak i unapred osmislio taktiku za opstanak. Malo drame, malo svađe, malo se razvodimo, pa se na kraju ne razvedemo - naglašava Miroslava, kojoj je najbitnije ćerkino zdravlje.

- Za svaku majku je traumatično da gleda kako joj se dete kida, cepa, ima lomove, pije lekove, gubi svest... - rekla je Tarina majka.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.