ON JE NOVI DEČKO SANJE VUČIĆ?! Uraganka se ZALJUBILA, pa priznala - Udaću se za njega! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 08:20

ON JE NOVI DEČKO SANJE VUČIĆ?! Uraganka se ZALJUBILA, pa priznala - Udaću se za njega! (VIDEO)

Bacila oko na Italijana!

Predstavnice grupe "Hurricane" su u Roterdamu, a jedna od njih, tačnije, Sanja Vučić, se ne odvaja od italijanskog pevača Damijana Dejvia iz grupe "Maneskin", zapazili su i novinari koji prate ovogodišnju "Evroviziju".

Prilikom konferencije za štampu upitali su je o njihovom odnosu, a Sanja nije nije mogla da sakrije da joj je pevač jako simpatičan.

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smeh je pričala Sanja na sajtu "Wiwibloggs".

Izgleda kao da se okupljenim medijima harizma naših devojaka jako dopala, pa su se uz intervjue i oni smejali i udelili čuvenom triu komplimente na račun energije.

Inače, i šefica italijanske delegacije, Simona Martorelli, se pozdravila sa našim predstavnicama uz opasku kako naši izvođači divno razmenjuju energiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.