ON JE NA SILU U VEZI SA NJOM Haos zbog odnosa Jovane i Karića se nastavio, zadrugari osuli žestoku paljbu po misici, Brendon ZAČINIO sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 08:00

"ON JE NA SILU U VEZI SA NJOM" Haos zbog odnosa Jovane i Karića se nastavio, zadrugari osuli žestoku paljbu po misici, Brendon ZAČINIO sve!

Drama ne prestaje!

Nakon žestoke svađe Jovane Ljubisavljević i Milice Kemez u emisiji "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević najavio je još jedan prilog - svađu misice i Stefana Karića zbog Anđela Rankovića, koja se proširila i na ostale misicine prisne odnose.

- Oni su najnegativniji ljudi u kući, koja proilazili iz njihove veze. Sada smo bili u "Amidžiju", ponašala se totalno drugačije. Ovde ponaša kao mlada rospijica, a tamo se ponašala kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prava Miss. Mislim da iritira Stefana svojim ponašanjem i da se ne dopada Stefanu koliko je to predstavljano. Postavlja se pitanje zašto su u vezi? Rijalitija, ovih, onih razloga... Nezadovoljstvo maskiraju. Sada vidim zašto Stefan komentariše druge... - pričao je Brendon.

- Što te toliko boli što mene dižu da komentarišem? Nabij tuš u b*lju i uživaj - odbrusio je Karić.

- On definitivno ima neki problem. Ja mislim da je na silu u vezi sa Jovanom. Ova veza je kancerogena. Ona se zaljubila u njega, ona se njemu dopala, ali je shvatio da je ona prehisterična. Ne dopada mi se ova veza. Više mene mrze i hejtuju, umešto da se posvete jedno drugom - dodao je Radonić.

Stefan je izvređao Brendona, a prepucavanje se nastavilo. Ustala je i Ana Bulatović.

- Šta da kažem, mislim da Jovana po svaku cenu hoće da zadrži Stefana, malo izgleda i tužno - rekla je Ana.

- Ti si si borila za oženjenog, šta je čudno što se ona bori? Suština je da sam ja agresivan bio ovde, ja taj koji je komentariše dok plače, a vi komentarišete nju... - pitao je Karić.

- Ja se krstim, ovo je moje mišljenje. Ja sam Stefana doživela kao korektnog dečka. Smatram da ona pravi budalu od njega, da vodi vodenicu na svoju stranu. Sve bi bilo drugačije da je bila iskrena. Nije iskrena za Anđela, nije iskrena za Kenana... Strašno je ovo što joj je Stefan rekao, ali ona to izaziva u njemu. Pravi ga budalom. Ja tu ne vidim pomoć. Mislim da je folirant - dodala je Bulatovićeva.

- Ja sam danas rekla da su Stefanove reči katastrofa. I te stvari koje izgovori, posle daju svima za pravo da to koriste. Ali se ovde radi o tome šta jedna žena treba sebi da dozvoli. Tu ne vređam nikoga, ne opravdavam Stefana. Ali treba da se zna šta treba dozvoliti i šta ne treba dozvoliti - istakla je Rialda Karahasanović.

Detaljnije pogledajte  u nastavku.

Ko je vaš favorit u "Zadruzi 4"?

Choices Kristijan Golubović

Miljana Kulić

Anja Todorović

Jovan Cvijetić Cvele

Kenan Tahirović

Rialda Karahasanović

Stefan Karić

Jovana Ljubisavljević

Milan Janković Čorba

Maja Marinković

Marko Janjušević Janjuš

Filip Car

Sandra Rešić

Tara Simov

Nenad Aleksić Ša

Marko Đedović

Aleksandra Nikolić

Jovana Tomić Matora

Fran Pujas

Paula Hublin

Nenad Lazić Neca

Sanja Stanković

Ana Bulatović

Milica Kemez

Bora Santana

Dragana Spasojević

Mišel Gvozdenović

Kristina Spalević

Teodora Bilanović

Branislav Radonić Brendon

Lepi Mića

Ermina Pašović

Nadica Zeljković

Mina Vrbaški

Nataša Radan

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

HITNO DA NAPUSTE ZADRUGU! Stiglo VAŽNO SAOPŠTENJE produkcije - svi u ŠOKU! Maja i Janjuš ODLAZE i to nije sve

HITNO DA NAPUSTE ZADRUGU! Stiglo VAŽNO SAOPŠTENJE produkcije - svi u ŠOKU! Maja i Janjuš ODLAZE i to nije sve

Rialda Karahasanović Stefan Karić Jovana Ljubisavljević rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.